Brukermanual

VSIL benytter medlemsregister i KlubbAdmin. For å bli medlem i VSIL må du ha bruker på Min idrett og sende medlemssøknad til idrettslaget. Dette gjøres slik:

Last ned appen Min idrett. Dette er legitimasjonen din sammen med gyldig legitimasjon (student ID, bankkort, pass)

Selve registreringen gjør du på https://mi.nif.no/

Trykk på logg inn, eller lag ny bruker dersom du ikke har bruker på Min idrett fra før. 

Gå til siden for Medlemskap. Trykk på Finn ny klubb og søk opp Vestfold Studentidrettslag. 

Trykk på Vestfold Studentidrettslag VSIL og deretter trykk på send søknad. Dette gjør du selv om du ikke ser den aktuelle idretten du vil begynne med på listen. En komplett  liste oppdateres i løpet av høsten 2019. Du kan delta på alle treningene til alle grener vi tilbyr. 

Når søknaden er behandlet mottar du en bekreftelse på dette på e-post. 

Du vil motta en faktura. Når faktura er betalt er registreringen komplett og du kan delta på alle treninger til alle grener vi tilbyr. Ta med utskrift/skjermdump fra nettbanken dersom du vil trene samme dag som fakturaen legges til betaling og fremvis til lagleder. Neste trening legitimerer du deg med Min idrett appen.   

Benytt appen Min idrett som legitimasjon på trening når du møter opp for første gang og dersom du deltar på en idrett du ikke har deltatt på før.  

 God trening! 

Brukermanual internasjonale studenter – Betaling med IBAN og BIC/SWIFT
Send en e-post til pr@vsil.no med navn og student ID. Du blir registrert manuelt og mottar betalingsinformasjon på e-post (IBAN og BIC/SWIFT). Når du deltar på trening legitimerer du deg med student ID. Ta med utskrift/skjermdump fra nettbanken dersom du vil trene samme dag som fakturaen legges til betaling og fremvis til lagleder. Neste trening legitimerer du deg med student ID og får navnet notert på lista.