top of page

Styret i Vestfold Studentidrettslag

Under generalforsamlingen 20. mars ble det valgt frem et nytt styre bestående av Ole-Jørgen Bund Abrahamsen, Karl Magnus Eriksen, Maiken Sofie Vatvedt Måsøy, Hallvard Starheim, Tor Olsen Rødset og Johnny Dao.


Overlappen for det nye styret var rundt en måned etter generalforsamlingen og ble gjennomført innen mai. Nå som et nytt semester er i gang kan det være greit å bli kjent med de forskjellige vervene og hvem som innehaver dem. Hovedstyret er den overordnede administrative delen av VSIL og de øverste organene i organisasjonen. Du kan alltid kontakte styret angående aktiviteter, tilbud, kommende arrangementer, påmelding, nettside, app, medlemskap, nettbutikk, merch eller andre spørsmål.


Dersom man lurer på noe som angår en spesifikk idrett anbefales det å prate med laglederne. De er organisasjonens beste på gode relasjoner, lagånd og Vestfold Studentidrettslag sine ypperste frontfigurer.


Leder

Ole-Jørgen Bund Abrahamsen har sittet som leder i organisasjonen siden 2021. Nå er han klar for enda et semester med morsomme aktiviteter og lagånd i alle ledd.

Leder i Vestfold Studentidrettslag Ole-Jørgen Bund Abrahamsen
Jeg ser frem til å fortsette arbeidet med å gjøre VSIL til en inkluderende og dynamisk arena for alle studenter og aktive mennesker i Vestfold. Siden fjoråret har vi vokst kraftig i antall medlemmer og VSIL går bedre enn noen gang. På trass av dette skal vi løfte idrettslaget enda høyre gjennom mange spennende prosjekter og større initiativ. Jeg skal gjøre mitt beste for å drive klubben videre, og forventer det samme av styret. - Ole-Jørgen Bund Abrahamsen, Leder i Vestfold Studentidrettslag.

Nestleder

Hallvard Starheim tok over som nestleder etter André Fritzøe. Nestlederens rolle er å støtte lederen i hans oppgaver og fungere som en erstatter ved behov. I tillegg har nestlederen ansvar for å følge opp ulike prosjekter og sikre at de gjennomføres i tråd med lagets mål og strategier. Hallvard har klare ambisjoner om å støtte lederen og sikre at alle deler av organisasjonen fungerer sømløst.

Nestleder i Vestfold Studentidrettslag Hallvard Starheim
Jeg ønsker å være en pådriver for samarbeid og utvikling innen VSIL. Vi har et fantastisk team, og jeg er spent på å se hva vi kan oppnå sammen. Jeg ser flere muligheter for utvikling innen VSIL og vil være en pådriver for å realisere disse. - Hallvard Starheim, Nestleder i Vestfold Studentidrettslag.

Økonomiansvarlig

Johnny Dao er økonomiansvarlig, en posisjon som krever stor nøyaktighet og pålitelighet. Økonomiansvarlig sine oppgaver inkluderer budsjettering, regnskapsføring og økonomisk rapportering. Johnny har allerede planer for hvordan han kan effektivisere økonomistyringen i laget.

Økonomiansvarlig i Vestfold Studentidrettslag Johnny Dao
Som økonomiansvarlig for VSIL har jeg hovedansvaret for å sikre en sunn og bærekraftig økonomi, som legger til rette for vekst og engasjement blant våre medlemmer. Målet mitt er å optimalisere ressursene slik at vi kan tilby enda flere spennende aktiviteter og styrke det sosiale samholdet. Gjennom tydelig økonomistyring og smartere prioriteringer ønsker jeg å bidra til at VSIL kan vokse og utvikle seg på en måte som er både morsom og ansvarlig for alle. - Johnny Dao, Økonomiansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

PR-ansvarlig

Karl Magnus Eriksen har fortsatt sin rolle som PR-ansvarlig og har store ambisjoner for høstsemesteret. PR-ansvarligs rolle er å promotere VSILs aktiviteter og arrangementer gjennom ulike mediekanaler og sørge for at laget har en positiv og synlig profil utad. Med sin erfaring og kreativitet har Karl Magnus vært en nøkkelfigur i dette arbeidet.

PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag Karl Magnus Eriksen
I fjor fikk vi på plass våre digitale plattformer som nettside og appløsning. Derfor satser vi stort på fysisk markedsføring gjennom kommende semester. Jeg er veldig motivert til å fortsette arbeidet med å synliggjøre VSIL og skape engasjement blant studentene. Blant annet vil årets markedsføring dreie mye rundt rekrutteringsansvarlig og gjøre denne rollen enda mer aktiv i form av stands og aktiviteter. Vi har mange gode tilbud og jeg ser frem til å nå ut til enda flere, om ikke alle. - Karl Magnus Eriksen, PR-ansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

Rekrutteringsansvarlig

Tor Olsen Rødset har tatt over som rekrutteringsansvarlig, en rolle som er essensiell for å sikre kontinuerlig vekst og mangfold i medlemsmassen. Rekrutteringsansvarlig sine oppgaver inkluderer å utforme og gjennomføre strategier for å tiltrekke nye medlemmer, samt å ivareta de som allerede er med i laget. Dette har Tor mye erfaring med gjennom sitt engasjement som studentambassadør for USN.

Rekruteringsansvarlig i Vestfold Studentidrettslag Tor Olsen Rødset
Jeg vil jobbe for å gjøre idrett tilgjengelig for alle, uansett alder, ferdighetsnivå eller økonomi. Med rimelige aktiviteter vil vi skape et inkluderende miljø hvor alle kan delta og ha det gøy. Jeg håper å rekruttere flest mulig som ønsker å være aktive og bli en del av et positivt fellesskap. - Tor Olsen Rødset, Rekrutteringsansvarlig i Vestfold Studentidrettslag.

Styremedlem

Maiken Sofie Måsøy begynner som styremedlem og bringer med seg en frisk entusiasme og et sterkt engasjement for studentidrett. Styremedlemmets rolle er å delta i beslutningsprosesser og bidra med ideer og innsikt som kan forbedre organisasjonens aktiviteter og tilbud.

Jeg er veldig glad for å få muligheten til å bidra til VSIL. Jeg håper å kunne tilføre nye ideer og perspektiver som kan være med på å utvikle organisasjonen videre. Noe av mitt mål er å bistå resten av styremedlemmene med deres ansvarsområder, samt delta som en demokratisk del av styret. Gjennom semesteret ønsker jeg å aktivt være med på arrangementer, treninger, promotering og andre VSIL relaterte samlinger. På denne måten vil min rolle bringe nye perspektiver, forslag og verdi til bordet. Håper vi ses! - Maiken Sofie Vatvedt Måsøy, Styremedlem i Vestfold Studentidrettslag.

Sammen vil styret arbeide for å skape et engasjerende og inkluderende miljø for alle idrettsglade studenter på Campus. Ønsker du å lese mer om hovedstyret eller kontakte dem? Da kan du trykke deg inn her.


105 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page